Ova, u svakom pogledu posebna masaža, je užitak za klijenta ali i izazov za terapeuta.

P
inda masaža općenito blagotvorno djeluje na cijeli organizam. Pospješuje cirkulaciju krvotoka i limfe. Uklanja napetost i duboko opušta. Djeluje dobro i na sve tipove kože jer toplinom i vlagom pomaže izlučivanju toksina. Čisti tijelo na poseban način izvlačeći nečistoću iz dubokih razina. Pinda masaža ima efekt blagog pilinga što poboljšava cirkulaciju i tonus kože.

Pinde su “bombice” od gaze napunjene brižljivo odabranim mješavinama ljekovitog bilja. Griju se na određenoj temperaturi pri čemu se počinju izlučivati fine esence iz biljaka,a djelovanje će ovisi o odabranoj mješavini.

Tehnika masaže pindama poznata je svim civilizacijama tisućama godina. Tehnike pinda masaže danas imaju izvor u ayurvedskim toplinskim tretmanima protiv boli.

Naše pinde su izrađene ručno od ljekovitih trava koje su karakteristične za mediteranski dio i po kojima je Hrvatska poznata u svijetu.

U ponudi su:

  1. Pinda s opuštajućom mješavinom (velika)
  2. Pinda s stimulirajučom mješavinom (velika)
  3. Pinda za masažu kože lica i dekoltea (mala)

Masaža pindama može biti samostalna masaža cijelog tijela ili dijela tijela (parcijalna) ali se može izvoditi i kao poseban, specijalan, egzotičan, aromaterapijski tretman ili pak kao ritual masaža kao što je četveroručna masaža.

USLUGA CIJENA
Masaža pindama 300,00 kn

 

IZRADA PINDI CIJENA
Pinde za cijelo tijelo (velike) 60,00 kn
Pinde za lice i dekolte 50,00 kn

Cijena kreiranja masaže pindama i edukacije za vaš studio: 1.200,00 kn po osobi

Kontakt

Srdoči 65 (kod pošte)
51000 Rijeka

Tel.: 091/1569-230
E-mail: tilia.doo@gmail.com

Kontaktirajte nas

Cjenik

Ovdje možete pogledati kompletan cjenik grupiran po kategorijama.

Kompletan cjenik