DEPILACIJA – usluge depilacije hladnim voskom i šećernom pastom

P
rije i nakon depilacije vašu kožu ćemo zaštititi hidrolatima i mlijekom za njegu kože na bazi nevena, kantariona i eteričnih ulja. Šećernu pastu izrađujemo sami, ne sadrži nikakve umjetne boje, mirise i sl.

Aromaterapijski pristup se jasno vidi i u ovom tretmanu. Svakom klijentu ćemo analizirati kožu i savjetovati koja depilacija bi bila bolja za nju/njega, te kako njegovati i izlagati kožu suncu nakon depilacije.

Depilacija koncem

O
sim uobičajenih tehnika depilacije u ponudi je i depilacija koncem (threading) je drevna egzotična metoda uklanjanja dlačica pomoću pamučnog ili svilenog konca.

Pamučna nit je upletena i valjana duž površine kože, koja u isto vrijeme plete dlačice na konac, te ih podiže i čupka iz korijena. To je preciznije od bilo koje vrste depilacije i omogućuje bolje i čistije linije, bez iritacija, osjećaja ljepljivosti od voska i krema.

Threading je najprirodnija metoda uklanjanja neželjenih dlačica s lica pomoću konca. Za vrijeme depilacije, možete iamti lagani osjećaj čupkanja, no većina klijenata se slaže da je ova metoda zapravo najmanje bolna od ostalih metoda , tipa pincete ili voska. lice, obrve i vrat su najčešći dijelovi tijela s kojih se dlačice odstranjuju na ovaj način.

Jednostavno oblikovanje obrva traje oko 10-15 minuta. Uklanjanje dlačica s nausnice traje 5 minuta, a cijelo lice oko 20-30 minuta.

 

Threading ne uzrokuje iritacije, alergije ili perutanje kože. Dlačice rastu puno sporije i rjeđe Threadingom možemo uklanjati deblje dlačice koje najčešće rastu iz madeža . S vremenom, dlačice se prorjeđuju i postaju tanje. Threading će ukloniti i najfinije dlačice sa površine kože Koža nakon threadinga je nježna, meka i glatka.

Ovisno o tipu dlačica i dijelu lica. Da bi dlačice potpuno izrasle nanovo, potrebno je između 3-8 tjedana. Dlačice nakon threadinga rastu slabije i manje gustoće, zato što je dlačica čupana iz korijena, što je s vremenom slabi. Ponovni threading možete obaviti nakon što su dlačice dužine 1- 2mm iznad kože, nije potrebno čekati da dlačica potpuno izrastu, kao kod voska.

Ne. S obzirom da se čupaju iz korijena, zapravo ponovo rastu slabije i svjetlije.

Da. Svakako je najnježnija od ostalih metoda. Ovisno o stupnju osjetljivosti vaše kože, može se pojaviti lagano crvenilo, koje se povlači u roku 10-15min.

USLUGA CIJENA
Cijele noge 100,00 kn
Cijele noge + bikini 120,00 kn
Cijele noge + djelomično intimna 150,00 kn
Depilacija intimnih dijelova 100,00 kn
Potkoljenice 50,00 kn
Natkoljenice + bikini 70,00 kn
Podlaktice 50,00 kn
Cijele ruke 70,00 kn
Pazuh 30,00 kn
Nadusnice 30,00 kn
Dijelovi lica 30,00 kn

 

DEPILACIJA ZA MUŠKARCE CIJENA
Leđa 120,00 kn
Noge 150,00 kn
Prsa 90,00 kn

 

Kontakt

Srdoči 65 (kod pošte)
51000 Rijeka

Tel.: 091/1569-230
E-mail: tilia.doo@gmail.com

Kontaktirajte nas

Cjenik

Ovdje možete pogledati kompletan cjenik grupiran po kategorijama.

Kompletan cjenik